Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Slik rengjør du stoffstolen

Slik rengjør du stoffstolen

De Farbic stol er en høyrygget stol med komfortabelt sete. Den er laget av PU-skinn, som slites ut over tid, men holder seg komfortabel mens den er ny. PU-skinn kan farges til en rekke farger, og noen selskaper tilbyr også tilpassede design. Det er imidlertid ikke mulig å fullstendig male sitteputen, så du kan kun male de andre stoffområdene.
Når du kjøper en stoffstol, husk at stoffet er mer porøst enn PU-skinn, så væsker trekker raskt opp og forårsaker flekk. Mat vil også være vanskeligere å fjerne fra en stoffstol. Det vil feste seg til fibrene i stoffet, så du bør unngå å plassere det i rommet med barn.
Et annet alternativ er å bruke natron. Bakepulver er en naturlig ingrediens som kan hjelpe dyptrense flekker og fjerne vond lukt. Det er også et flott slipemiddel som hjelper til med å fjerne skitt og skitt. Den har også kraftig deodoriserende egenskaper. Den generiske Arm and Hammer Baking Soda fungerer bra, men det kan være lurt å kjøpe Arm and Hammer Carpet Odor Eliminator.
Et annet alternativ for en skinnstol er ull. Ull er et slitesterkt materiale og er ofte en kombinasjon av syntetiske og naturlige fibre. De fleste ullmøbelstoffer inneholder en blanding av disse materialene, noe som gjør det lettere å rengjøre og reise seg. Disse er også kjent som "konstruerte" stoffer, og de er bedre enn naturlige stoffer fordi de er mer holdbare og motstandsdyktige mot flekker og falming.
055-aluminium base

Beskrivelse:

Pakkestørrelse: 54*54*46 cm
Pakking: 1 STK/CTN
Generell størrelse: B50*D55*H78cm
N.W: 9,3 kg
G.W: 10,8 kg
QTY/40'HQ: 507PCS3
Del:

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.