Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / 2022 Global Office Chair Industry Market Status and Development Prospect Analysis

2022 Global Office Chair Industry Market Status and Development Prospect Analysis

De siste årene har den jevne veksten av den globale kontorstolen, Kinas kontorstolindustri etter år med utvikling, blitt den globale kontorstolforsyningsåren. Epidemien hjemmekontor for å stimulere nye scenarier, ny etterspørsel, overlagret den sterke etterspørselen i Kina, India, Brasil og andre fremvoksende markeder, fremmer den generelle utviklingen av den globale kontorstolindustrien.
På global skala vokser kontorstolmarkedet raskt.
I henhold til CSIL-data, den globale kontorstolmarkedet på rundt 25,1 milliarder dollar i 2019, øker hjemmekontoret for å lage nye applikasjonsscenarier, øker penetrasjonsraten for fremvoksende markeder, og markedsstørrelsen fortsetter å vokse. Foreløpige estimater for den globale kontorstolmarkedets størrelse i 2020 vil være rundt 26,8 milliarder dollar.
Fra den globale kontorstolmarkedsandelen rundt andelen, er USA det viktigste forbrukermarkedet for kontorstoler, og står for 17,83% av det globale kontorstolforbruksmarkedet, etterfulgt av Kina, som står for 14,39% av kontorstolforbruksmarkedet. Europa rangerer på tredjeplass, og står for 12,50 % av forbrukermarkedet for kontorstoler.
Del:

Contact Us

*We respect your confidentiality and all information are protected.